Saturday 16 June 2012

Lady Gaga doboara un nou RECORD !

Se pare ca Mother Monster a doborat un nou record ! Nu pe plan muzical ci a doborat recordul de 25.000.000 de followeri pe twitter.

Thursday 14 June 2012

Lady Gaga a lansat parfumul : " FAME "

La aflarea ca imagini cu cel mai recent parfum al sau au scapat pe internet mother monster declara : " Se pare ca pe net au scapat niste poze cu parfumul meu. Ah , redactorilor de fashion ,ce mi-as mai infinge unghiile in voi ! " .

Wednesday 13 June 2012

Melodia zilei (13.06)



GaGa a explicat că videoclipul piesei este continuarea întâmplărilor din videoclipul pentru Paparazzi și este de asemenea un scurt metraj. În videoclip apare Beyoncé și sora lui GaGa, Natali Germanotta. Lady Gaga este scoasă afară din închisoare de către Knowles, pe cauțiune. Acestea îi otrăvesc pe clienții unui restaurant fast-food din deșert, iar la sfârșit fug spre un locdeparte. Clipul se termină cu un semn ce indică TO BE CONTINUED - Va urma, iar continuarea lui va fi în videoclipul pentru „Alejandro”. Dispunând de numeroase numere de dans, videoclipul este un omagiu adus lui Quentin Tarantino, făcânt referințe la filmele sale „Kill Bill” (2003 - 2004) și „Pulp Fiction” (1994). Premiera videoclipului în România a avut loc la data de 13 martie pe canalul UTV.

Tuesday 12 June 2012

Melodia Zilei (12.06)

Videoclipul este unul cat se poate de cuminte pentru Mother Monster . Se pare ca , Gaga este la o ptrecere si invita toate persoanele prezente in ringul de dans !

S-a clasat pe locul inati in topurile Australiei , Irlandei , Germaniei si in alte tari !

Prima poza dupa accidentul cu bara metalica !

Curiosi sa o vedeti pe Lady Gaga dupa accidentul cu bara metalica ?(la noi pe blog gasesti o postare cu incidentul)
Se pare ca Mother Monster a postat pe twitter o poza cu ea dupa accidentul petrecut in Noua Zeelanda(n.r. cantareata a fost lovita in cap cu o bara metalica in timpul concertului de catre un dansator). Se pare ca Gaga are parte de ingrijiri medicale si ca se simte din ce in ce mai bine dupa contuzia suferita ! In ceea ce priveste restul turneului , Lady Gaga va continua fara nici-o problema turneul !
Urmatoarele concerte vor avea loc in :
13.06 - Brisbane , Australia
14.06 - Brisbane , Australia
16.06 - Brisbane , Australia
20.06 - Sydney , Australia
21.06 - Sydney , Australia

Monday 11 June 2012

Melodia zilei (11.06)

Born This Way , este cel mai rapid cantec care sa ajunga pe prima pozitite in topurile iTunes , dupa doar 5 ORE ! Melodia de tine un record mondial ! Mother Monster , a vandut peste 60,000 de copii in 2 ZILE ! Melodia a fost inspirata din alte melodii precum : Black Or White ; Like a Prayer ; Vogue ; Deeper and Deeper ; Ray of Light ; When Love Takes Over sau Waterfalls.
Melodia a ocupat primele locuri in topuri din Austria , Australia , Belgia , Brazilia , S.U.A. , Canada , Croatia , Germania ,Israel , Japonia , Noua Zeelanda s.a.m.d. . :)

Te astept si maine !

Nu ratati ! Bravo !

Interviu cu MOTHER MONSTER in ultimul numar al revistei BRAVO !